1. Vistas fileju ( 500 g, droši vari likt arī vairāk);
2. 1/2 citrona;
3. Krējumu ( apm. 5 ēd. k.);
4. Majonēzi (apm. 4 ēd. k.);
5. Ķiploku (3 daiviņas);
6. Kariju vai piedevu vistas gaļai;
7. Sāli.
Pagatavošana:
1. Vistas fileju sagriez mazos kubiciņos un liec cepties uz pannas. Eļļu pievienot nav nepieciešams.
2. Pāri vistai izspied citrona pusīti, ar ķiplokspiedi izspied ķiplokus, pievieno sāli un kariju.
3. Visu labi sajauc un cep uz lēnas uguns, ik pa laikam apmaisot.
4. Kad vista ir apcepusies (apm. pēc 15-20 min.), pievieno krējumu un majonēzi (ja vēlies, lai mērce ir šķidrāka, vari pievienot vairāk krējuma un majonēzes).
5. Visu kārtīgi samaisi, un sildi uz lēnas uguns, ik pa laikam apjaucot. Kad mērce sāk sabiezēt, ēdiens ir gatavs.
Bon Appetit!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru